Vi har siden november 2022 har været genhuset på Slotsmarken 14, 2970 Hørsholm, vi forventer at være på Slotsmarken indtil forår 2024.

Solhuset på Breeltevej 3 er en selvejende integreret daginstitution.
Solhuset har 1300 lyse og indbydende kvadratmeter at boltre sig på. Huset er indrettet med mange stuer, store gangarealer og et stort alrum- kaldet Mælkevejen, hvor Astronauterne spiser frokost. Derudover har vi flere små rum, et sprogværksted, en stor gymnastiksal, samt et værksted.

Solhuset har en stor legeplads med aktiviteter til både store og små. Den mere stille og skyggefulde side af legepladsen er forbeholdt de mindste børn, med mulighed for rolige lege, men også med mulighed for at gynge, rutsje og blive udfordret af en lille bakke. På den anden side af huset kan de store blive udfordret med klatretårn, legehuse, gynger, rutsjebane og aktivitetshjul, og med masser af plads til at cykle og spille bold. Solhuset ligger desuden tæt på Breelteskoven, Usserød skole samt et dejligt grønt område med mulighed for gode gåture. Bussen har stoppested tæt på huset.

Solhuset har et sundt indeklima og bidrager positivt til omgivelserne uden at belaste miljøet. Vi producerer blandt andet elektricitet ved hjælp af vores 250 kvadratmeter store solceller på taget. Men vi tænker også klima, miljø og energi i børnehøjde, og vi forsøger at lære børnene herom via ture, projekter og temaer.

Hos os i Solhuset handler det gode børneliv om omsorg, nærvær, tryghed, leg og læring.

Stjerner

Stjerner

Er vores vuggestue alle børn er i alderen mellem 8 mdr. til ca. 3 år

 

 

Astronauter

Astronauterne er vores børnehaveteam. 

På Astronauterne er vi gennemsnitlig 38-40 børn, og 5-6 faste voksne.

 

 

Galaxen

Galaxen er en skolegruppe.

Galaxen består altid af børn fra vores ældste årgang